16 Şubat 2010 Salı

Gri süeterim :)



Evettttt $imdide geleim koyu gri renkli süeterime bunu gectigimiz aylarda örmü$tüm .. ön ve arka kisimlarini tersten ördüm iki $erit arasinada örgü yaptim .. lastigine acik gri renginde iki sira gectim yaka kismindada aynisini kulanacaktim ama fazla olur diye sade biraktim ..
i$te büleeee bakalim sizlerde begenecekmisiniz ;-))
Sevgiler....

15 Şubat 2010 Pazartesi

Bartunun 1. yasgünü Pastalari:)

evet sizlere oglum Bartunun dogumgünü pastalarina göstereyim:) ilk pastasini ben yapmistim dogumgünü günü aile arasi kestik Papusu ( dede lazca ) Babannesi Halasi ( Birsen) Amcasi Babasi ve Annesi ben:) hediyelerini de ilerki günlerde paylasirim sizlerle... Dogumgünü sarkisini okurken Bartuyu görmenizi isterdim sandalyesinde nasil salaniyordu hosuna gidince bize bir iki kere söyledik...
ertesi gün ben Annemlere gitim ..Annaneside burdada pasta keselim dedi bize bir pastaneden pasta aldik tüm bulamiyinca ek yaptik ;-) ordada Annanesi Yengesi (abimin esi ) Dayisinin cocuklari Aleyna Ilayda ve I$il .. Türkieyden gelen Gülsen yengemde vardi ;) ve yine dogümgünü sarkilari söylendi sakin ördek gibi bakiyordu Bartucuk ;)
I$il ile arasinda 4 ay oldugu icin onunda gönlü kalmasin diye onun icinde yaktik tekrar mumunu ve onada söylendi bir Dogumgünü sarkisi:)


Ve asil Dogumgünü kutlamasinda Aileceik 13.02 kutlandi bu pastasini özel olarak yaptirdik .. cok da güzel oldu canim yaa bakinsana oyyy yerim ben onu ( patsasinida ;-) )
tabiki baska hazirliklarimizda vardi sagolsun Babanesi bafra pidesi yapti ( bunun tarifinide paylasmak lazim dimi Birsencik ) cecitli salatalar ve Annemin samimi arkadasi Mümber teyzemiz ünlu car$afbögregide yapti .. elerine saglik ;-) Oturduk yedik ictik bol bol resimler cektik sohbetli gecti ;)
Bartunun 1 yasgünü de böyle gecti.. heee unutmadan 11.de de ben ve kizarkadaslarim cosoukarliyla kapali bir oyoun parkinda da kutladik oldu 4. ama o günkü pastayi cekmeye unutum:( baya yogun gecti ilk oldugu icin heralde abartim mi ne ;-))))) olsun deydi ama ... iste böyle arkadaslar bunuda sizlerle paylasmak istedim
Sevgiler...

12 Şubat 2010 Cuma

Gri ki$lik kazagim:)




evet ve yine örnegini Birsencigimden kopyaladigim gri kazagimi göstereyim size.. cok severek giydiyim bu kazagimi da gecen kis örmüstüm bu kazagimda Annecigimin ( Birseninde Annesi) de emegi var sagolsun bana yardim etmisti elelrinden öperim:)
Sevgiler...

9 Şubat 2010 Salı

Benimde sari kazagim var

Evet nihayat Bloguma yeni bir kayit ekliyebildim , son zamanda bir türlü vakit bulamadim ..( hasret kaldim ) gelelim kazagima.. herzamanki gibi Birsencigimden örnegi kopyaladim .. sagolsun sabirla bana destek cikiyor .. elimde uzadi kazagim iki ay olacak daha arka kismi bitmedi ;-)) eh Bucani geliniyim .. o yüzden benim elim agri galiba direk Bucani olsam daha cabuk olurdum ;-))) olsun bunada sükür bazilari hem calisiyor hem okuyor hemde durmadan cosku verip yeni yeni ciciler üretiyor ama ben ah ah olsun bende cocuk büyütüyorum dimi ama ;-)))

Bakilm ne zaman bitecek bende merakla bekliyorum bitmis halini ;-)) bu arada Tekidagdan yün ismarladik.. bir canta dolusu yün geldi Annecigime Birsencigime ve Bana ;-)))
Kesin Birsencik yakin zamada onlari da örür ben biraz gec kalirim ama bende örürüm sonunda
Hepinizi öpüyorum sevgiler

2 Şubat 2010 Salı

02.02.2009 ;-) oglumuzun Dogumgünü....


Bugün oglum Bartunun Dogumgünü bir yil önce hayatimiza yeni bir anlam geldi yeni bir hayat dönemi basladi .. daha dünmüs gibi gözümün ögnünde ilk kucagima verdiklerinde Bartuyu
ah ahhhhh simdi bir yasinda ne cabuk gecti ama hic anlamadim ki ... Evimizin nesesi oldu eve gelen önce bir bartuyu kokluyor öpüyor.... bu aksam ilk pastamizi kesecegiz .. önümüzdeki günlerle sizlere resimleri paylasirim ..

Sevgiler...